Παραγωγοί

Έχουμε την τιμή να είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελληνική αγορά των παρακάτω παραγωγών υλικών συσκευασίας και πρώτων υλών.

SGD www.sgdgroup.com

Παγκόσμιος ηγέτης στην πρωτογενή φαρμακευτική συσκευασία, η SGD σας παρέχει τις κατάλληλες λύσεις για τη συσκευασία βασιζόμενη σε καινοτόμες λύσεις και άριστη ποιότητα. Η SGD έχει μοναδική τεχνογνωσία στην παραγωγή χυτού γυαλιού και παρέχει προϊόντα από τα προσαρμοσμένα σε GMP εργοστάσιά της σε όλο τον κόσμο. Η SGD επικεντρώνεται στην ποιότητα και την ασφάλεια του ασθενούς γι’ αυτό και οι εγκαταστάσεις παραγωγής της είναι προσαρμοσμένες στις καλύτερες διεθνείς προδιαγραφές για τα φαρμακευτικά προϊόντα.

^

SCHOTTwww.schott.com/pharmaceutical_systems

Η SCHOTT Pharmaceutical Systems είναι μια από τις κορυφαίες ανά τον κόσμο εταιρείες παραγωγής σωληνωτού γυαλιού και πρωτογενούς συσκευασίας για την Φαρμακευτική βιομηχανία. Παρέχει στους πελάτες της ποιοτικές λύσεις ενώ εξυπηρετεί τις υψηλές απαιτήσεις τους με την τεχνογνωσία της, τις εξειδικευμένες αναλύσεις στα εργαστήριά της καθώς και με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που συμπεριλαμβάνει σύριγγες, οδοντιατρικές φύσιγγες και φύσιγγες ινσουλίνης, ενέσιμες φύσιγγες (αμπούλες) και άλλα εξειδικευμένα προϊόντα από γυαλί και πολυμερές COC. Με τέσσερεις εγκαταστάσεις παραγωγής σωληνωτού γυαλιού και δεκαπέντε εργοστάσια για την φαρμακευτική συσκευασία που εκτείνονται σε τέσσερεις ηπείρους, προσφέρει ασφαλή και συνεπή εφοδιασμό και άριστη εξυπηρέτηση. Οι τελευταίας τεχνολογίας εγκαταστάσεις παραγωγής της εξασφαλίζουν την ποιότητα που απαιτούν τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα της φαρμακευτικής αγοράς.

^

STELMIwww.stelmi.com

Η STELMI είναι μια ευέλικτη εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στη συμβατότητα μεταξύ των ελαστικών πωμάτων με τα δραστικά συστατικά των φαρμάκων. Η STELMI έχει δικό της εργαστήριο ανάπτυξης και συνεργάζεται στενά με τα τμήματα Έρευνας & Ανάπτυξης και Συσκευασίας των φαρμακευτικών εταιρειών.

^

EMAwww.emapharma.com

Η EMA ηγείται της Γαλλικής αγοράς (στα κυάθια αλουμινίου) με πωλήσεις πάνω από 5 εκ. € και με παραγωγή πάνω από 700 εκ. κυάθια το χρόνο.» Η ποιότητα, η προσαρμοστικότητα και η εξυπηρέτηση είναι βασικές αρχές της εταιρείας και την καθιστούν ιδιαίτερα αξιόπιστο συνεργάτη.

^

REMY & GEISERwww.remy-geiser.org

Με μεγάλη διαθεσιμότητα στην παραγωγή πλαστικών, γυάλινων και ελαστομερών υλικών η R&G παρέχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων στον τομέα των πρωτογενών υλικών συσκευασίας φαρμάκων. Πέραν της μεγάλης ποικιλίας προϊόντων, η R&G είναι ένας καινοτόμος και έμπειρος συνεργάτης για μεμονωμενες λύσεις και νέες αναπτύξεις γύρω από τη συσκευασία και τη δοσολογία φαρμακευτικών προϊόντων.

^

ELM PLASTICwww.elm-plastic.de

Σε ένα χώρο παραγωγής 3.500 τ.μ., και με προσωπικό πάνω από 100 άτομα, η ELM παράγει υψηλής ποιότητας πλαστικά είδη. Η ποικιλία των προϊόντων της αποτελείται κυρίως από υλικά συσκευασίας και δοσομετρικά εργαλεία για φαρμακευτικά και κτηνιατρικά προϊόντα. Τα προϊόντα της είναι αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας συνεργασίας φαρμακοποιών, παραγωγών γυαλιού και τελικών χρηστών με το τμήμα ανάπτυξής της.

^

REXAMwww.rexam.com

Η REXAM Healthcare παράγει πλαστικές συσκευασίες φαρμακευτικών προϊόντων για τις περισσότερες και μεγαλύτερες εταιρείες ανά τον κόσμο. Οι φαρμακευτικές μονάδες της εκτείνονται σε Ευρώπη και Αμερική. Τα 4 εργοστάσιά της στην Ευρώπη παράγουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων όπως προηγμένες κατασκευές για την αντιμετώπιση του άσθματος, αντλίες & βαλβίδες για φαρμακευτικές εφαρμογές, φιαλίδια οφθαλμικής χρήσης και ρινικών εναιωρημάτων, βαζάκια και διανομείς δισκίων.
Η REXAM Personal Care είναι από τους ηγέτες της αγοράς σε αντλίες αρωμάτων & λοσιόν, στα πώματα καλλυντικών και είναι ο ηγέτης στον τομέα των δειγμάτων και των μηχανικών αντλιών αφρού.

^

MOEHSwww.moehs.com

Η MOEHS είναι γνωστή για την παραγωγή φαρμακευτικών δραστικών ουσιών στην αγορά των generics και ένας από τους ηγέτες στην κατά-παραγγελία παραγωγή. Η εξαιρετική ανάπτυξη και επέκταση της MOEHS έχει επιτευχθεί με την εδραίωσή της στις ήδη υπάρχουσες αγορές και με ένα εύρος προϊόντων και υπηρεσιών με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών και την απόκτηση της εμπιστοσύνης τους.

^

Valid XHTML 1.0 Strict